Event

Let's connect & learn: Financieel Fit

Wanneer

9 december 2022 om 15:00-16:00

Waar

Gustav Mahlerplein 28, 1082 MA Amsterdam

Let's connect & learn: Financieel Fit

Op 9 december vindt ons event Let's connect & learn plaats, met het thema 'Financieel Fit'. Hoe krijg je meer grip op je persoonlijke financiën en hoe zorg je ervoor dat je maandelijks (meer) geld overhoudt om te sparen of voor noodzakelijke reserveringen?

Onder het genot van een kopje koffie en thee legt financieel coach Monica Helbig tijdens dit event uit hoe je financiële rust kunt creëren en hoe je daarbij de nieuwe leerlijn 'Financieel Fit' kunt inzetten, die bestaat uit verschillende online trainingen. 

Meld je aan

Programma 'Financieel Fit'

Monica vertelt tijdens Let's connect & learn over de financiële problemen die voor veel mensen op de loer liggen. Als vereniging en/of werkgever is het goed om je medewerkers hier zoveel mogelijk bij te ondersteunen.

Medewerkers hebben soms zorgen over het betalen van hun eigen facturen en bij beroepsverenigingen zijn er zelfs leden die twijfelen aan het verlengen van hun lidmaatschap i.v.m. de komende contributie.

De plaatsen voor dit event zijn beperkt, dus lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? 

Meld je dan nu aan

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.