Volg deze opleiding nu kosteloos via het STAP-budget

AI zoals ChatGPT toepassen in je werk

De blended opleiding ‘AI zoals ChatGPT toepassen in je werk’ biedt een unieke kans om te leren hoe je Artificial Intelligence (AI) – en specifiek ChatGPT - op effectieve wijze kunt inzetten in je werkomgeving.

 AI verandert in hoog tempo onze werkomgeving en de manier waarop we (gaan) werken. In deze opleiding maak je kennis met belangrijke AI-toepassingen in werksituaties. Je leert hoe je innovatieve en geautomatiseerde oplossingen kunt inzetten voor verhoging van je productiviteit en efficiency. Als onderdeel van de opleiding ga je concreet aan de slag met opdrachten, die je direct voordeel bieden in je werk. Tijdens een afsluitende praktijkbijeenkomst onder leiding van een deskundige docent worden opgedane kennis en vaardigheden op inspirerende wijze getoetst.

 

Na het volgen van deze opleiding:

Weet je hoe je Artificial Intelligence (AI) zoals ChatGPT voor je werk kunt gebruiken ter verhoging van je productiviteit en efficiency

Heb je inzicht in de mogelijkheden van belangrijke AI-toepassingen in de werkomgeving.

Kun je 21st century skills zoals kritisch denken in de werkpraktijk toepassen

Kosteloos via het STAP-budget een certificaat voor op Linkedin

Volg deze opleiding nu kosteloos met het STAP-budget

Met het STAP-budget van de overheid kun je maximaal € 1.000,- per jaar ontvangen voor het volgen van een opleiding of training. Deze opleiding komt in aanmerking voor de STAP-subsidie en is hierdoor dus kosteloos te volgen.

Lees meer over de STAP-subsidie

Doelgroep: de opleiding is bedoeld voor iedere professional of zelfstandig ondernemer die zich in de werkpraktijk regelmatig moet bedienen van de Engels taal. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

 

 

Het programma bestaat uit vier blokken: 

Blok 1
  •   Blok 1: De kracht van AI, 21st century skills, (e-learning)

 

Blok 2
  •   Blok 2: Kritisch denken in werksituaties, De belangrijkste AI-apps voor op het werk (e-learning)

 

Blok 3
  • Aan de slag met ChatGPT op de werkplek (e-learning)
Blok 4
  • Afsluitende praktijkbijeenkomst met docent en uitreiking van certificaat

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw TOP-opleiding

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW. Je kunt deze opleiding factureren via je werkgever, als particulier of via een subsidieregeling zoals de STAP-subsidie. Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Facturatie via: *
Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.