Volg deze opleiding nu kosteloos via het STAP-budget

Back-end developer

Na deze opleiding kan jij scripts programmeren.

Wil je de basis van C#, Java en Python onder de knie krijgen? In deze opleiding ga je zelf aan de slag met het programmeren van scripts. In deze opleiding leer jij de basis van C#, Java en Python. Vanaf het eerste moment bouw je al bruikbare en werkende stukken code, zodat je straks zelf eenvoudige applicaties kunt programmeren. De aandacht in deze talen ligt op de zogeheten ‘back-end’. De achterkant van systemen als het ware. Dit wil zeggen dat je vooral veel met logica zal werken en de functionaliteiten maakt. Na de opleiding kan je natuurlijk zelf kiezen op welke vlakken jij je nog verder wilt verdiepen of verbreden én je kies je jouw persoonlijk specialisme.

Let op! Om direct te kunnen programmeren, moet je eerst een aantal (gratis) programma’s downloaden, waarin je aan de slag gaat. Denk aan Visual Studio Express, een Java Development Kit, NetBeans en Komodo Edit.

Tip? Volg deze opleiding op je desktop! Dan kun je meteen zelf aan de slag met programmeren.

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW en met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Meld je hier aan

Niveau: voor deze opleiding heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Programma: je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Programmeren in C#
  • Programmeren in Java
  • Programmeren met Python

Doelgroep: de opleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar eerste stap wil zetten als back end developer. Voorkennis van programmeren is niet nodig!

Duur: de opleiding duurt 5 weken en bedraagt een studiebelasting van ongeveer 3 uur per week. We adviseren je elke week één online module te volgen. Wanneer je deze hebt afgerond, ga je verder met de volgende module. Zo behoud jij focus op dat ene onderwerp, veel beter voor jouw leerrendement.

Afsluitende virtual classroom: je sluit de opleiding af met deelname aan een live online virtual classroom, waarin je extra opdrachten krijgt van de docent en je resterende vragen kunt voorleggen. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en afronding.

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw TOP-opleiding

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW. Je kunt deze opleiding factureren via je werkgever, als particulier of via een subsidieregeling zoals de STAP-subsidie. Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *
Facturatie via: *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.