Volg deze opleiding nu kosteloos via het STAP-budget

Front-end developer

Leer hoe je een mooie en effectieve webpagina bouwt.

Aan de slag als front end developer, maar eerst nog basis kennis opdoen en oefenen met programmeren? Geen probleem, zet hier je eerste stap!

Tijdens deze opleiding start jij direct zelf met werken in HTML, JavaScript en PHP. Na afloop kan jij een dynamische webpagina bouwen en heb je jouw eerste stappen gezet op het pad naar de kennis en kunde van een front-end programmeur. Perfect als je een eigen website wilt bouwen, of als je een eerste stap als developer wilt zetten.

Let op! Om direct te kunnen programmeren, moet je eerst een aantal (gratis) programma’s downloaden, waarin je aan de slag gaat. Denk aan XAMMP, Sublime Tekst en Visual Studio.

Tip? Volg deze opleiding op je desktop! Dan kun je meteen zelf aan de slag met programmeren.

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW en met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Meld je hier aan

Niveau: voor deze opleiding heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Programma: je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Programmeren met HTML en CSS
  • Programmeren met JavaScript
  • Programmeren met PHP

Doelgroep: de opleiding is geschikt voor iedereen die wil starten met het maken van dynamische webpagina’s. Voorkennis van programmeren is niet nodig.

Duur: de opleiding duurt 5 weken en bedraagt een studiebelasting van ongeveer 3 uur per week. We adviseren je elke week één online module te volgen. Wanneer je deze hebt afgerond, ga je verder met de volgende module. Zo behoud jij focus op dat ene onderwerp, veel beter voor jouw leerrendement.

Afsluitende virtual classroom: je sluit de opleiding af met deelname aan een live online virtual classroom, waarin je extra opdrachten krijgt van de docent en je resterende vragen kunt voorleggen. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en afronding.

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw TOP-opleiding

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW. Je kunt deze opleiding factureren via je werkgever, als particulier of via een subsidieregeling zoals de STAP-subsidie. Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *
Facturatie via: *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.