Volg deze opleiding nu kosteloos via het STAP-budget

iMBA-start management & leiderschap (NL & EN)

Deze online individual MBA (iMBA-start), de gerenommeerde opleiding voor managers en leidinggevenden, combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

Je gaat eerst aan de slag met een zelfscan, waarin je erachter komt wat je voorkeursstijl op het gebied van leiderschap is. Na het volgen van een e-learning over Management basics, verdiep je je in persoonlijkheidskenmerken en competenties van leiders. De iMBA-start sluit af met een praktijkbijeenkomst waarin je onder meer je behaalde certificaat in ontvangst neemt.

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW en met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Meld je hier aan

Na het volgen van deze opleiding:

Heb je inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl

Ben je bekend met de basisbeginselen van management

Weet je wat de kenmerken en vaardigheden van effectieve leiders zijn

Kosteloos via het STAP-budget een certificaat voor op Linkedin

Volg deze opleiding nu kosteloos met het STAP-budget

Met het STAP-budget van de overheid kun je maximaal € 1.000,- per jaar ontvangen voor het volgen van een opleiding of training. Deze opleiding komt in aanmerking voor de STAP-subsidie en is hierdoor dus kosteloos te volgen.

 

Docenten:
Em. Prof dr. Ir Kasper Boon & Wout Plevier

Niveau:
HBO-niveau

Ons advies
Deze STAP-opleiding is de ideale online oplossing voor het STAP-budget.

 

Het programma van de opleiding bestaat uit 4 blokken:

Week 1

Leadership scan

Week 2

Management basics

Week 3

Leadership and personality

Week 4

 Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor (startende) leidinggevenden die meer praktijkkennis op willen doen. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. iMBA-start heeft geen NVAO-accreditatie en is niet gekoppeld aan een officiële Master-titel. Met onze cMBA en iMBA-opleidingen streven we ook niet naar gelijkwaardigheid maar naar een eigen identiteit. Dus om misverstanden te voorkomen: een accreditatie met Open Badges is niet te vergelijken met een NVAO-accreditatie die gekoppeld is aan een officiële Master-titel. Met onze cMBA-opleiding bieden we een managementopleiding met een geheel eigen identiteit.

 

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw TOP-opleiding

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW. Je kunt deze opleiding factureren via je werkgever, als particulier of via een subsidieregeling zoals de STAP-subsidie. Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Keuze opleiding *
Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *
Facturatie via: *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.