Volg deze opleiding nu kosteloos via het STAP-budget

Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker weet jij na deze opleiding alles over magazijn- en voorraadbeheer.

Wil jij graag de eerste stap zetten als logistiek medewerker in bijvoorbeeld een magazijn, transportbedrijf of distributiecentrum? Geen probleem. Met deze opleiding stoom jij jezelf helemaal klaar om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Alle belangrijke onderwerpen op het gebied van logistiek komen aan bod. Je verdiept je onder andere in magazijn- en voorraadbeheer, je leert hoe je goederen ontvangt, controleert en verpakt en verzendklaar maakt. Je gaat ook aan de slag met creëren van een veilige werkomgeving voor jou en je (toekomstige) collega’s. Daarnaast doe je kennis op over de ontvangst en verwerking van goederen. Na een succesvolle afronding, kun jij zelfverzekerd de praktijk in!

Spreekt de logistieke sector je aan en wil je hierin stappen vooruit zetten? Ga dan actief aan de slag met deze opleiding.

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW en met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Meld je hier aan

Programma

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Magazijn lay-out
  • Borden in het magazijn
  • Hulp en transport- middelen
  • Kwaliteit & Arbo 1
  • Orders & goederenontvangst
  • Orderproductie voorbereiden & orders verzamelen
  • Laden van goederen
  • Verzendklaar maken
  • Voorraadinventarisatie

Niveau: voor deze opleiding heb je minimaal mbo werk- en denkniveau nodig.

Doelgroep: deze opleiding is geschikt voor iedereen die werkzaam is of zal zijn in de logistiek en stevige basiskennis wil beheersen.

Duur: de opleiding duurt 5 weken en bedraagt een studiebelasting van ongeveer 3 uur per week. We adviseren je elke week één online module te volgen. Wanneer je deze hebt afgerond, ga je verder met de volgende module. Zo behoud jij focus op dat ene onderwerp, veel beter voor jouw leerrendement.

Afsluitende virtual classroom: je sluit de opleiding af met deelname aan een live online virtual classroom, waarin je extra opdrachten krijgt van de docent en je resterende vragen kunt voorleggen. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en afronding.

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw TOP-opleiding

De opleiding heeft een waarde van € 998,25 inclusief BTW. Je kunt deze opleiding factureren via je werkgever, als particulier of via een subsidieregeling zoals de STAP-subsidie. Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos.

Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *
Facturatie via: *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.