Professionele opnamestudio's

Door middel van een landelijk netwerk van professionele studio's, beroepsgerichte content, koppelingen met onze online academies en kennisplatforms maken we samen de connectie. We hebben al veel kleine en grote organisaties mogen helpen.

Bij onze professionele webinar- en podcaststudio's, word je totaal ontzorgd door onze inhouse crew. De studio's bieden moderne technieken voor het opnemen van producties zoals: live uitzenden van een webinar, ALV online, interviews, presentaties, een bijeenkomst inclusief het houden van polls, de mogelijkheid om te stemmen tijdens een vergadering en de mogelijkheid voor inbellen of live chats. Dé manier om interactie met deelnemers op te zoeken! 

Neem contact met ons op

Welke producten bieden wij aan?

Webinar

Een webinar met impact is een interactieve uitzending via internet. Een webinar kan live gevolgd worden of later terug worden gekeken. Het uitzenden van een webinar is een laagdrempelige manier om contact te hebben met de doelgroep. Wil je toch interactie met deelnemers? Ga dan voor een live uitzending en zoek de dialoog op voor nog meer verbinding en betrokkenheid!

Een webinar opnemen

Podcast

Een eigen audio-uitzending over de meest uiteenlopende onderwerpen, over de nieuwste ontwikkelingen of interessante onderzoeken maak je zelf én professioneel in één van onze podcast studio's in Nederland. Ga je voor een kraakheldere uitzending en heb je hulp nodig bij het voorbereiden van jouw items? Boek dan een redacteur of producer, zodat het helemaal naar jouw wens is.

Een podcast opnemen

ALV online

Met jarenlange kennis op het gebied van algemene ledenvergaderingen, bieden wij online ALV’s op een hoog niveau aan. In een besloten omgeving kun je nodige stukken ontvangen en behandelen. Voor én tijdens de opname word je professioneel begeleid door ons team van experts. Uit recente ervaringen blijkt dat online ALV’s een hoge opkomst hebben.

ALV online

Hybride events

Een interactieve vergadering, rondetafelgesprek of een online event is mogelijk in onze ruime studio. Inclusief publiek! Een ontspannen setting in een warm ingerichte studio met een grote boomstamtafel waar de mooiste gesprekken gevoerd worden, inclusief het voorbereiden van items of indien nodig een professionele host door onze inhouse redacteuren en producers.

Hybride events

Waar zijn onze studio's gevestigd? 

Den Haag

Studio Den Haag biedt alle moderne technieken voor het verzorgen van producties. We zijn gevestigd aan de Lange Voorhout 13 in Den Haag. 

Bekijk de mogelijkheden

Rotterdam

Onze locatie in Spijkenisse- Rotterdam is ideaal voor tafelgesprekken. Je kunt ons vinden aan de Stationsstraat 2 in Spijkenisse. 

Bekijk de mogelijkheden

Eindhoven

Onze professionele studio in het zuiden is geschikt voor live streaming, webinar- en podcaststudio’s. We zijn gevestigd in de Eindhoven Tower op de Bogert 31 op de 14e verdieping!

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk onze producten en samenwerkingen 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.