SkillsTown Connect voor de Uitzendsector

 

 

Online academie voor flexwerkers?

SkillsTown is gespecialiseerd in online content met als thema’s als ‘Arbeidsmobiliteit’, ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘Een Leven Lang Ontwikkelen’. Naast beloning en toekomstperspectief is het voor uitzendkrachten ook steeds belangrijker geworden om te kunnen blijven ontwikkelen en aan te sluiten op de volgende stap in hun carrière. Hierdoor is het voor uitzendorganisaties belangrijk om een breed scala aan (online) trainingsmogelijkheden aan te bieden. Denk daarbij aan actuele e-learnings, webinars, leerlijnen en microlearnings.

Wij hebben grote uitzendbureaus gefaciliteerd in online ontwikkel-mogelijkheden voor hun uitzendkrachten en hun eigen medewerkers. Wij helpen je graag verder. 

Vraag vrijblijvend een demo aan

 

Online content voor ABU- en NBBU-leden

Wij hebben al verschillende uitzendbureaus gefaciliteerd in online ontwikkelings-mogelijkheden voor hun uitzendkrachten en eigen medewerkers 

 Bij ons personaliseer je een kennisplatform volledig naar de look & feel van jouw uitzendbureau. Vraag vrijblijvend een demo aan voor jouw uitzendbureau en ontdek wat een kennisplatform voor jouw organisatie kan betekenen.

skillstown-2022_092.jpg
Voor meer informatie neem contact op met Faisel

Wil je meer informatie of heb je vragen? Vul dan svp onderstaande gegevens in en dan neemt Faisel Hoogvliets (06-83574082) zo snel mogelijk contact met je op. 

* Vul aub de verplichte velden in

 

Podcastreeks: Flexpraat

In deze podcastreeks gaat Faisel Hoogvliets in gesprek met leden van de NBBU en flexwerkers over hun kijk op binden, boeien en behouden binnen de uitzendsector. Daarnaast wordt het aanbieden van scholingsmogelijkheden aan interne collega’s en uitzendkrachten uitgebreid besproken.

Lees meer over Flexpraat

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.