Podcast Flexpraat

Voor leden van de NNBU en flexwerkers 

 

 

 

Flexpraat is een initiatief van SkillsTown Connect in samenwerking met de NBBU.

In deze podcastreeks gaat Faisel Hoogvliets in gesprek met leden van de NBBU en flexwerkers over hun kijk op binden, boeien en behouden binnen de uitzendsector. Daarnaast wordt het aanbieden van scholingsmogelijkheden aan interne collega’s en uitzendkrachten uitgebreid besproken.

Beluister aflevering 1

De leerbehoefte van de één, hoeft niet aan te sluiten bij de leerbehoefte van de ander.

Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie, naast je medewerkers kunt staan en hun kunt ondersteunen bij hun leerbehoefte? In deze podcastreeks wordt ook hun kijk op duurzame inzetbaarheid besproken en in kaart gebracht.

Beluister aflevering 1

 

 

We zijn opzoek naar nieuwe 'flex' sprekers voor onze podcastreeks

Lijkt het je leuk en wil jij deelnemen aan flexpraat? Stuur dan een e-mail naar faisel.hoogvliets@skillstown.com en wie weet zien we jou binnenkort bij ons in de studio!

skillstown-2022_092.jpg
Voor meer informatie neem contact op met Faisel

Wil je meer informatie of heb je vragen? Vul dan svp onderstaande gegevens in en dan neemt Faisel Hoogvliets (06-83574082) zo snel mogelijk contact met je op. 

* Vul aub de verplichte velden in

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.