Probeer 3 maanden gratis ons contentpakket 'Financieel fit'

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor het contentpakket van SkillsTown Connect. Na aanmelding op het verenigingscongres ontvang ik het online contentpakket drie maanden gratis. 

Klik hier om je aan te melden

 

Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers in onze online leeromgeving zelf kiezen hoe zij leren. Ons aanbod komt in verschillende leervormen en wordt continu uitgebreid met nieuwe content. Bekijk alle trainingen in het pakket

Goed om te weten:

  • SkillsTown is in 2021 door MTsprout uitgeroepen als beste online opleider van Nederland.
  • SkillsTown heeft het CEDEO-keurmerk.
  • SkillsTown is door het NRTO geaccrediteerd.

Toegevoegde waarde bieden aan leden 

Haal het beste uit jouw vereniging met onze innovatieve oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Laat jouw leden zich meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen, met ons brede aanbod aan online trainingen. Waar, wanneer en hoe ze maar willen.

Bekijk onze innovatieve oplossingen

Gepersonaliseerd online kennisplatform

Door middel van een gepersonaliseerd online kennisplatform met de allernieuwste mogelijkheden, koppelingen met onze webinars, podcasts en beroepsgerichte content maken we samen de connectie met leden. Bij ons kun je jouw kennisplatform volledig naar de look & feel van jouw vereniging personaliseren voor extra herkenbaarheid. 

Specifieke content voor verenigingen

 SkillsTown biedt ook verschillende mogelijkheden om jouw vereniging te voorzien content. Denk aan een online kennisplatform, het opnemen van een eigen e-learning en meer. Onze experts staan je tijdens het implementeren, lanceren en activeren van het platform continu bij met advies om van jouw leerplatform een succes te maken. 

 

Zij gingen jou al voor:

 Vraag een demo aan

Een kennisplatform volledig gepersonaliseerd naar de look & feel van jouw vereniging? 
Vraag geheel vrijblijvend een demo aan voor jouw vereniging en ontdek wat een kennisplatform voor jouw vereniging kan betekenen. 

Plan een demo

Jouw leden centraal in de online ALV

Laat jouw leden zich meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen, met ons brede aanbod aan online trainingen. Waar, wanneer en hoe zij maar willen. Met jarenlange kennis op het gebied van algemene ledenvergaderingen, bieden wij online ALV’s op een hoog niveau aan. Een online ALV is nuttig, effectief en een digitale oplossing om besluitvorming te kunnen laten plaatsvinden.

Meer informatie

Meld je nu direct aan en we helpen je bij de aanvraag van jouw contentpakket 'Financieel Fit'

 

Ik geef toestemming dat SkillsTown Connect contact met mij mag opnemen *

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.