SkillsTown Connect voor Verenigingen

Toegevoegde waarde bieden aan leden 

Haal het beste uit jouw vereniging met onze innovatieve oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Laat jouw leden zich meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen, met ons brede aanbod aan online trainingen. Waar, wanneer en hoe ze maar willen.

Bekijk onze innovatieve oplossingen

Gepersonaliseerd online kennisplatform

Door middel van een gepersonaliseerd online kennisplatform met de allernieuwste mogelijkheden, koppelingen met onze webinars, podcasts en beroepsgerichte content maken we samen de connectie met leden. Bij ons kun je jouw kennisplatform volledig naar de look & feel van jouw vereniging personaliseren voor extra herkenbaarheid. 

Specifieke content voor verenigingen

 SkillsTown biedt ook verschillende mogelijkheden om jouw vereniging te voorzien content. Denk aan een online kennisplatform, het opnemen van een eigen e-learning en meer. Onze experts staan je tijdens het implementeren, lanceren en activeren van het platform continu bij met advies om van jouw leerplatform een succes te maken. 

 

Vraag een demo aan

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan voor jouw vereniging en ontdek wat een kennisplatform voor jouw vereniging kan betekenen. 

Plan een demo

Jouw leden centraal in de online ALV

Laat jouw leden zich meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen, met ons brede aanbod aan online trainingen. Waar, wanneer en hoe zij maar willen. Met jarenlange kennis op het gebied van algemene ledenvergaderingen, bieden wij online ALV’s op een hoog niveau aan. Een online ALV is nuttig, effectief en een digitale oplossing om besluitvorming te kunnen laten plaatsvinden.

Meer informatie

WBTR, belangrijke materie voor verenigingen

De wet bestuur en toezicht rechtspersonen trad in werking op 1 juli 2021. Dit webinar, verzorgd door onze contentpartner Blue Legal, gaat in op de wijzigingen die de WBTR met zich mee brengt met betrekking tot de verschillende rechtspersonen. Met de introductie van de wet gelden voor alle rechtspersonen nagenoeg dezelfde regels voor bestuur en toezicht. Zo voorziet de WBTR in nieuwe regels over taakvervulling door bestuurders en toezichthouders en aansprakelijkheid in geval van onbehoorlijke taakvervulling.

De spreekster is mevrouw Sirin al Moubarak, jurist. Met haar directe manier van aanpakken een kei in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van contracten. Ze heeft ervaring met geschiloplossing, risicomanagement en compliance. Sirin stelt de juiste vragen, kan scherp analyseren en heel concreet adviseren. Met een achtergrond in LEAN management en financieringen kijkt zij met de klant juist dié stap verder die het verschil maakt.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.