Over SkillsTown Connect

Dé partner voor contentcreatie die toegevoegde waarde biedt voor jouw relaties, klanten, leden of stakeholders met een online kennisplatform en online content.

 

 

 

 

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie.

Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten we daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.

 

 

Onze kernwaarden

Saamhorig

 

Wie met of bij ons werkt, voelt zich al snel thuis. We investeren heel bewust in die teamspirit. Want net als onze klanten willen ook wij een aantrekkelijke werkgever zijn. Een warm nest waarin nieuwsgierigheid en gedrevenheid gedijen. Waarin we er voor elkaar zijn en waar plek is voor plezier.

Doelgericht

 

Resultaat is voor iedereen anders. Dat geldt ook voor ons. Dus luisteren we eerst, en ontwikkelen we pas daarna. Samen bepalen we het doel van een ontwikkelingsvraagstuk. Zo komen we tot een leeromgeving die past bij de wereld, de mensen en de doelstellingen van de klant.

Betrokken

 

We vinden het belangrijk om aan langdurige relaties met opdrachtgevers en medewerkers te bouwen. In een sfeer waarin betrokkenheid en loyaliteit groeien. Zodat we op basis daarvan oplossingen kunnen creëren die professionals op korte én lange termijn verder helpen.

Skilled

 

Onze medewerkers doen waar ze goed in zijn. Vanuit die professionaliteit ontstaat vertrouwen tussen medewerkers onderling en tussen het team en onze klanten. Samen werken we aan een toekomst waarin iedere werknemer zich blijvend ontwikkelt.

Contactgegevens  


088 141 00 00   
info@skillstown.com

SkillsTown studio Amersfoort - Nijkerk, 088-141 00 00 

Ambachtsstraat 15
3861 RH Nijkerk
Nederland

Opmerkingen:

 • specialisatie met beroepsverenigingen
 • ruime parkeerplaatsen
 • binnen 3 minuten aanrijden van de afrit A28

SkillsTown studio Eindhoven, 088-141 00 00 

Bogert 31-14
5612 LX Eindhoven
Nederland

Opmerkingen:

 • specialisatie met podcasts en 21st century skills escaperoom
 • betaald parkeerdek
 • binnen 5 minuten lopen van Eindhoven Centraal Station

Routebeschrijving Eindhoven

SkillsTown studio Den Haag, 088-141 00 00 

Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Nederland

Opmerkingen:

 • specialisatie met persconferenties
 • vlakbij het Binnenhof
 • binnen 10 minuten lopen van Den Haag Centraal Station

SkillsTown studio Rotterdam - Spijkenisse, 088-141 00 00 

Stationsstraat 2
3201 AS Spijkenisse
Nederland

Opmerkingen:

 • specialisatie met hybride event
 • vlakbij de snelweg
 • uitstekende catering

SkillsTown Podcast studio Amsterdam Zuidas, 088-141 00 00 

Ook portable beschikbaar.

Gustav Mahlerplein 28,
1082 MA Amsterdam
Nederland

Opmerkingen:

 • ontvangst en overleg
 • vlakbij het station Amsterdam Zuid
 • uitstekende catering

 

 

 

Stage webinar studio’s – SkillsTown Connect

 

Als de beste online opleider van Nederland is SkillsTown continu in ontwikkeling. Met meer dan 600 cursussen in ons aanbod zijn we altijd op zoek naar vernieuwing, zo ook met de webinars en podcasts die we in huis produceren.

 

SkillsTown Connect beschikt over een netwerk van 4 webinarstudio’s, 2 podcaststudio’s en een podcast-schoolbus, verspreid over Nederland. Het team zorgt ervoor dat de vele (live) webinars goed voorbereid zijn, we staan dus in nauw contact met onze klanten.

Vind jij dit interessant en kun jij hier je steentje aan bijdragen zodat het nog beter kan, dan zoeken we jou!

 

Als stagiair(e):

Ben je een onderdeel van het webinarteam, je werkt nauw samen met de technici en planning;Heb je dagelijks veel klantcontact;Werk je volledig mee op het gebied van redactie en productie;Werk je mee aan de inhoud/content van de webinars én aan de lange termijn projecten;Ben je het merendeel van je tijd aan het werk in de standplaats Eindhoven;Denk je creatief mee, hoe we onze webinars nóg beter kunnen maken voor onze klanten.

Naast dat jij beschikt over een leergierige instelling, is het belangrijk dat:

Je een MBO/HBO relevante studie volgt;Je een affiniteit hebt met video;Je beschikbaar bent voor minimaal 32 uur per week.

Wat heeft SkillsTown te bieden?

Bij SkillsTown zijn alle werknemers onderdeel van het team, ook jij als stagiair(e). Je krijgt een eerlijke kans om je eigen carrière te starten en te ontwikkelen. Samen bouwen we verder aan een landelijk netwerk van studio’s met de beste, inhoudelijke webinars en podcasts.

Goed werk verdient natuurlijk een goede beloning, maar SkillsTown biedt je meer dan een goede stagevergoeding. Wij vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en het naar je zin hebt bij je stagebedrijf. We investeren daarom volop in jou en je persoonlijke ontwikkeling door middel van:

Een marktconforme stagevergoeding van €250 per maand;Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen interne academie;Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

Als bovenstaand plaatje helemaal geschetst is voor jou, solliciteer dan als stagiair(e) bij SkillsTown Connect door je CV en motivatie te mailen naar webinar@skillstown.com

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen en een sollicitatiegesprek in te plannen. Heb je nog vragen over de vacature of de functie, 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met je vragen.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.