Vier interessante learning-tips van onze experts

Als online opleider stimuleren wij leren en ontwikkeling binnen jouw organisatie, vereniging, O&O Fonds of uitzendbranche. Hierdoor delen wij graag een aantal interessante learning tips!

 

 

Tip 1: Kijk in je boekenkast 

Kijk eens in je eigen boekenkast en leer van je eigen favoriete boeken ter activatie van je online content.

In deze video vertelt Matthijs Akkenaar hoe je je doelgroep kunt bereiken met de ideale mix van audio, video, vormgeving, tekst en interactie, door middel van verschillende leervormen. Zo creëer je content die werkt!

Tip 2: Webinar met impact

Webinars zijn op dit moment een van de populairste tools om online kennis te delen. Op afstand kun je honderden mensen bereiken en zelfs interactie met ze aangaan. Maar hoe bereik je je doelgroep met een webinar? Komt je boodschap wel goed over? En hoe houd je de aandacht van deelnemers van begin tot eind vast? Zomaar een paar vragen om tot de kern te komen: heeft je webinar echt impact? Ricky neemt je mee in de 4 fases van een webinar met impact.

 

Tip 3: Gepersonaliseerd leren

In deze video vertelt Karin Bremer haar visie over gepersonaliseerd leren.

Tip 4: Verhoog de leermotivatie

In deze video vertelt Jerry Meijer over hoe je de leermotivaties van je collega's kan verhogen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.