Hybride events met publiek!

Een interactieve vergaderingrondetafelgesprek of een online event is mogelijk in onze ruime en warm ingerichte studio. Inclusief publiek! Een ontspannen setting met een grote boomstamtafel waar de mooiste gesprekken gevoerd worden. Een professionele host of interviewer nodig? Ook die kunnen we regelen, inclusief het voorbereiden van items door onze inhouse redacteuren en producers.

Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden

 

Wat is een hybride event precies?

Online events worden steeds populairder en zijn anno 2022 niet meer weg te denken als het gaat om zakelijke evenementen. Één van de populaire online events is een hybride event, maar wat houdt dat nou precies in? Een combinatie van een online- en fysiek event noem je een hybride event. Naast een live videostream vindt er tijdens dit event interactie plaats. Hierbij draait het om de beleving die je de aanwezigen online aanbiedt.

Wat maakt een hybride event interessant?

Wanneer een hybride event goed wordt aangepakt, kan dit leiden tot tien keer meer bereik in vergelijking met alleen een fysiek event. Wellicht woont een gedeelte van de doelgroep in het buitenland of heeft niet iedereen tijd om naar een fysiek event te komen. In dit geval is een hybride event een ideale uitkomst.

 Met een hybride event kun je een groot deel van de doelgroep bereiken

Je kunt de uitzending terugkijken plus er is aandacht, interactie en beleving voor zowel de kijker als de bezoeker

Aandacht en interactie

Online deelnemers kunnen actief betrokken worden bij het fysieke event door middel van interactie. Hierdoor gaat een hybride event verder dan alleen een livestream. Dankzij een chat kun je de online en fysieke deelnemers met elkaar verbinden. Online deelnemers kunnen bij een hybride event vragen stellen aan de spreker en actief deelnemen door middel van een poll. 

Terugkijken en herbeleven

Hybride events kunnen worden opgenomen en op een later tijdstip worden teruggekeken. Hierdoor kunnen mensen die niet aanwezig konden zijn, dit event bekijken. Dit is tevens interessant voor de aanwezigen die interessante onderwerpen terug willen kijken. Door één klik op de muisknop kunnen zij het event opnieuw herbeleven. 

Gebruik een hybride event als krachtig communicatiemiddel!

Interactie is zowel live als online mogelijk. Dit betekent dat het overbrengen van je boodschap niet meer plaatsgebonden is. Hierdoor kun je een groter publiek bereiken.

 

Wat zijn de kosten?

Bekijk onze webshop voor de tarieven:

Bekijk onze webshop

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.