Krachtige leeroplossingen voor O&O fondsen, de uitzendsector en verenigingen

Wij bieden waardevolle leeroplossingen voor O&O fondsen, de uitzendsector en verenigingen. Onze op maat gemaakte programma's en leerervaringen versterken vaardigheden en kennis, verbeteren prestaties en vergroten de inzetbaarheid. We ondersteunen uitzendkrachten en -bureaus bij het vergroten van concurrentievermogen en werken samen met verenigingen om educatieve doelen te bereiken.

Ontdek vandaag nog hoe SkillsTown Connect jouw organisatie of vereniging kan laten groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en samenwerkingsmogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op  

O&O fondsen

Hoe zorg je voor verbinding bij O&O fondsen? Diverse opleidingsfondsen werken met ons samen aan verschillende thema's zoals 21st century skills, digitale vaardigheden, live webinars, podcasts en online leerlijnen. Daarbij maken we gebruik van onze online kennisplatform, onze professionele webinar- en podcaststudio's en onze kant en klare online content in diverse maatwerkpakketten rondom softskills, vitaliteit, scans en veel meer. Onze op maat gemaakte leerervaringen dragen bij aan de ontwikkeling van vaardigheden en kennis van werknemers, terwijl we samenwerken om de prestaties en productiviteit binnen de sector te verbeteren.

Verenigingen

Geef jouw leden de tools om zich aan te passen aan een snel veranderende wereld met ons uitgebreide aanbod van online trainingen. Ons gepersonaliseerde online kennisplatform helpt verenigingen bij het ontwikkelen van professionele vaardigheden, leiderschap en kennis. Pas het platform aan naar de look & feel van jouw vereniging voor maximale herkenbaarheid. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor contentcreatie, zoals het opnemen van eigen e-learning modules. Ontdek nu onze baanbrekende oplossingen en laat ons je begeleiden bij de implementatie en lancering voor een gegarandeerd succesvol leerplatform.

De uitzendsector

In de uitzendsector begrijpen we de unieke uitdagingen en eisen waarmee uitzendkrachten en uitzendbureaus te maken hebben. Onze flexibele leeroplossingen vergroten de inzetbaarheid en het succes van uitzendkrachten. Samen versterken we de kwalificaties en het concurrentievermogen van de uitzendsector. We faciliteren grote uitzendbureaus met online ontwikkelmogelijkheden voor zowel uitzendkrachten als medewerkers. Personaliseer jouw kennisplatform naar de look & feel van jouw uitzendbureau. Vraag nu vrijblijvend een demo aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Toegankelijk leren en ontwikkelen voor iedereen - Ontdek de mogelijkheden

Bij SkillsTown Connect streven we naar inclusief leren en ontwikkelen voor iedereen. Of je nu werkzaam bent of werkzoekend, wij willen de mogelijkheid bieden om jouw gewenste opleiding of training te volgen. Dankzij subsidies, in samenwerking met overkoepelende organisaties en de overheid, kun je kosteloos toegang krijgen tot een breed scala aan opleidingen. Deze geweldige kans wordt ook geboden via onze partners, zoals A&O fondsen, vakbonden, branche-organisaties en andere overkoepelende instanties. Samen zorgen we ervoor dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen, ongeacht je huidige situatie. Bij SkillsTown Connect staan we klaar om je te ondersteunen op jouw leerreis.

Ontdek vandaag nog hoe SkillsTown Connect jouw groei en ontwikkeling kan ondersteunen.

Probeer ons contentpakket 'Financieel fit' 

Hoe ga je om met (plotselinge) veranderingen in je financiële situatie? Hoe stel je een toekomstbestendig budgetplan op? In deze leerlijn helpt financieel coach Monica Helbig jou op weg met een financieel fitte toekomst. Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers in onze online leeromgeving zelf kiezen hoe zij leren. Ons aanbod komt in verschillende leervormen en wordt continu uitgebreid met nieuwe content. Bekijk alle trainingen in het pakket

Goed om te weten:

  • SkillsTown is in 2021 door MTsprout uitgeroepen als beste online opleider van Nederland.
  • SkillsTown heeft het CEDEO-keurmerk.
  • SkillsTown is door het NRTO geaccrediteerd.

Klik hier voor meer informatie

Zij gingen jou al voor:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.