Podcasts met impact!

Neem professioneel een podcast op. Ons team van experts verzorgd de gehele productie van A tot Z: vóór, tijdens en na de opname. Naast een perfecte luisterervaring maken we van jouw podcast ook een waardevolle leerervaring. 

Boek een podcaststudio

Een podcast is een interessant medium om jouw doelgroep te bereiken 

Podcasts oftewel audio-uitzendingen winnen aan populariteit omdat deze laagdrempelig, niet plaatsgebonden, verdiepend en verbindend zijn. Podcasts zijn op elk gewenst moment te beluisteren: bijvoorbeeld tijdens een wandeling, een autorit, de trein of tijdens het sporten. Met een podcastreeks kun je een trouwe groep luisteraars opbouwen. Door maandelijks of twee-wekelijks een nieuwe aflevering uit te brengen kun je luisteraars aan je binden. Met een podcast heb je de mogelijkheid om ook verdiepende kennis met je luisteraars te delen. 

Bekijk de tarieven en mogelijkheden

 

Wij bieden alle moderne technieken om van jouw podcast een succes te maken

Professionele begeleiding door onze podcastexperts

Je wordt vóór, tijdens en na de podcastopname volledig begeleid door onze experts. Van het bedenken van een draaiboek, een format en professionele scripts voor de podcast tot aan de eindopname en technische montage. Op basis van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die wij bieden kunnen wij een podcast volledig op maat maken. 

Podcasts voor alle populaire platformen 

De podcasts zijn geschikt voor alle populaire platformen zoals bijvoorbeeld Spotify, Google podcasts en Apple podcasts. Wij bieden didactische begeleiding en tips plus een professionele nabewerking aan, zodat je altijd een hoogwaardig eindproduct hebt met uitstekende audiokwaliteit. 

 

Maak impact met een podcast!

Een eigen audio-uitzending over de meest uiteenlopende onderwerpen, over de nieuwste ontwikkelingen of interessante onderzoeken maak je zelf en professioneel in één van onze podcast studio's in Nederland. Ga je voor een kraakheldere uitzending en heb je hulp nodig bij het voorbereiden van jouw items? Boek dan een redacteur of producer, zodat het helemaal naar jouw wens is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van SkillsTown Connect.

 

Koppelingen met een online kennisplatform

Podcast schoolbus op locatie

Met de podcast schoolbus on tour komen wij in overleg naar jouw locatie
en ontvangen op een ludieke manier jouw gasten. De totale sessie duurt
twee uur en na afloop ontvang je een podcast-reeks voor in de online
academie en de diverse podcast-platforms zoals bijvoorbeeld Spotify.

Wil je meer over onze Podcast on tour weten? Neem dan direct contact
op met het team van SkillsTown Connect.

Email ons  Whatsapp ons

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.