Webinars met impact!

In onze webinarstudio’s in Eindhoven, Rotterdam-Spijkenisse en Den Haag neem je volledig verzorgd een interactief en professioneel webinar op. Ons team van experts verzorgd de gehele productie van A tot Z. 

Boek nu een webinar

 

Interactieve webinar

Een webinar met impact is een interactieve uitzending via internet. Een webinar kan live gevolgd worden of later terug worden gekeken en is een laagdrempelige manier om contact te hebben met de doelgroep. Wil je toch interactie met deelnemers? Ga dan voor een live uitzending en zoek de dialoog op voor nog meer verbinding en betrokkenheid!

Didactische begeleiding en interactiemogelijkheden

Zoek de interactie met de doelgroep op tijdens het opnemen van een webinar door bijvoorbeeld een poll, live chat, stellingen of het inbellen van een externe spreker. Onze experts geven je daarnaast didactische tips om de kennisoverdracht en interactiviteit van jouw webinar te bevorderen.

Gepersonaliseerd kennisplatform

Wij bieden een volledig gepersonaliseerd kennisplatform aan, waarin je extra mogelijkheden hebt voor het delen van kennis. We personaliseren online academies naar een online kennisplatform in de uitstraling van jouw vereniging of organisatie. Hierdoor maken we samen de connectie

Interactieve webinars

Als online opleider zijn we dagelijks bezig om kennis op een leuke, interactieve en vooral leerzame manier te presenteren. Een van de vormen die we daarvoor gebruiken zijn webinars. Daarbij vertelt een expert alle ins en outs over een bepaald onderwerp.

In onze online leeromgeving krijg je toegang tot honderden webinars. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een webinar bij ons op te nemen. Wil je daar meer informatie over? 

Bekijk de tarieven en mogelijkheden

Mogelijkheden om jouw webinar volledig verzorgd en naar wens op te nemen:

Moderne technieken

Advies van onze experts over kleding en presentatie

Landelijk netwerk van professionele webinarstudio's

Ondersteuning bij voorbereiding

Een repetitie van 60 minuten vóór de opname

Gepersonaliseerd online kennisplatform

Interactiemogelijkheden in de vorm van een chat, poll of vragen

Tot één jaar terugkijkmogelijkheid

Rapportage kijkcijfers

Optie om in te bellen vanaf externe locaties

Ons unieke concept: van webinar naar e-learning

Wanneer je een training digitaal geeft, kun je spreken van een e-learning (electronic learning). Wil je dus meer uit jouw webinar halen? Maak dan van je webinar een e-learning! Je webinar en PowerPoint worden na de opname in onze studio compleet geanalyseerd door één van onze experts. Op basis daarvan wordt de PowerPoint presentatie opgedeeld in vijf delen. Met deze vijf delen worden in overleg de vijf hoofdstukken van een e-learning gevormd. Binnen een e-learning kan er gebruik worden gemaakt van verschillende mediasoorten zoals: afbeeldingen, video, audio en tekst. De klant levert deze rechtenvrije mediassoorten en eventueel nog een toets, die wij meenemen in de e-learning. Daarna volgt een correctieronde en is je e-learning klaar voor gebruik!

Vraag meer informatie aan

 

Tien tips voor webinars met impact

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.