Opnamestudio: Hilversum

Ontdek innovatie: Onze splinternieuwe studio in Hilversum

Stap binnen in onze gloednieuwe studio, waar we impact maken met de nieuwste technologieën en verbindingen met onze online academies, kennisplatforms en op maat gemaakte content. Ons ervaren team heeft al talloze kleine en grote organisaties geholpen om hun doelen te bereiken. Bij ons staat een deskundig begeleidingsteam klaar om jouw project van begin tot eind te verzorgen.

Onze studio biedt een scala aan moderne technieken om jouw producties naar een hoger niveau te tillen. Denk aan het live uitzenden van webinars, podcasts, interviews, presentaties en vergaderingen, inclusief interactieve functies zoals polls, stemmen tijdens de sessie, live videoverbindingen met gastsprekers en live chats om direct in contact te komen met deelnemers. Je vindt ons op Marathon 7 in Hilversum. Wil je meer weten over wat onze studio voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Boek onze studio in Hilversum

Moderne technieken voor het verzorgen van producties 

Een professioneel begeleidingsteam die alles van A tot Z verzorgd!

Ons team verzorgt alles van A tot Z: voor, tijdens én na de opname! 

In onze splinternieuwe studio in Hilversum nemen onze deskundigen de volledige regie: van voorbereiding tot aan nazorg, zorgen we voor een naadloze opname-ervaring! Ontdek de nieuwste faciliteiten, geïntegreerd met onze online academies, kennisdatabases en branchespecifieke content.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via:

  E-mail    of   Whatsapp

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.