Opnamestudio: Meppel

Impact maken in onze opnamestudio Meppel?

SkillsTown Meppel is de professionele webinar- en podcaststudio voor live streaming, waarbij je totaal ontzorgd wordt door een behulpzame crew. De studio biedt alle moderne technieken voor het verzorgen van producties.

Door middel van onze studio in Meppel aan de A32 met de allernieuwste mogelijkheden, koppelingen met onze online academies, kennisplatforms en beroepsgerichte content maken we samen de connectie

Denk hierbij aan: live uitzenden van een webinar, online ALV, interview, presentatie of een bijeenkomst inclusief het houden van polls, stemmen tijdens de vergadering, live beeldverbinding met gastsprekers en wat te denken van live chats: dé manier om interactie met deelnemers aan te gaan!

Boek nu de opnamestudio in Meppel

Moderne technieken voor het verzorgen van producties

Hybride uitzendingen zijn mogelijk, dus online én publiek in de studio (met catering). In onze opnamestudio in Meppel kunnen er verder maximaal 7 personen aan de tafelsetting zitten. 

We zijn gevestigd aan de rand van Meppel vlakbij de snelweg (A32). Wil je meer weten?

    E-mail ons      Whatsapp ons

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.