Opnamestudio: Rotterdam-Spijkenisse

Impact maken in Rotterdam-Spijkenisse

Door middel van de allernieuwste mogelijkheden, koppelingen met onze online academies, kennisplatforms en beroepsgerichte content maken we samen de connectie. We hebben al veel kleine en grote organisaties kunnen helpen. In deze studio staat een professioneel begeleidingsteam klaar om alles in de studio van A tot Z te verzorgen.

Deze studio biedt alle moderne technieken voor het verzorgen van jouw producties. Denk hierbij aan: live uitzenden van een webinar of online ALV, interview, presentatie of een bijeenkomst met inbegrip van polls, stemmen tijdens de vergadering, live beeldverbinding met gastsprekers en wat te denken van live chats: dé manier om interactie met deelnemers aan te gaan! We zijn gevestigd aan de stationsstraat in Spijkenisse. Wil je meer weten? 

Boek onze studio in Rotterdam-Spijkenisse

Moderne technieken voor het verzorgen van producties 

Een professioneel begeleidingsteam die alles van A tot Z verzorgd!

Onze locatie in Rotterdam-Spijkenisse is ideaal voor tafelgesprekken en bijeenkomsten

Aan de tafel kunnen ruim vijf mensen plaats nemen en een gesprek aan gaan met elkaar. Er staan vier camera’s waardoor wij meerdere invalshoeken in beeld kunnen brengen. De kleur lichten in de achtergrond kunnen worden aangepast en ook kan er gebruik gemaakt worden van het grote scherm dat achter de tafel hangt. 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via:

  E-mail    of   Whatsapp

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.