GRATIS AANBOD

Beste inwoner van de provincie Brabant,

Bij Brabant Leert zijn we vastbesloten om werkende Brabanders te ondersteunen bij hun streven naar omscholing en bijscholing. We bieden een schat aan informatie, een breed scala aan online scholingsmogelijkheden, en persoonlijk advies en begeleiding om deze missie te verwezenlijken.

Wil je je aanmelden voor gratis online colleges over AI? Aarzel dan niet! 

Schrijf je nu in

Hartelijke groet,

Matthijs Akkenaar, directeur SkillsTown Connect & Ai Flitsmeester 

 

Zoek op YouTube naar Ai Flitsmeester en wordt ook gratis abonnee

De AI-flitsmeester is een persoon (een oud-leerkracht) die korte video's (een flits) maakt waarin termen en concepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) worden uitgelegd. Deze video's duren slechts 60 seconden en hebben tot doel kijkers snel en beknopt slimmer te maken op het gebied van AI.

Dit soort korte educatieve video's kan nuttig zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in AI en de basisprincipes ervan willen begrijpen, maar niet veel tijd hebben om langere video's of cursussen te volgen. Het format van 60 seconden is ontworpen om informatie op een snelle en toegankelijke manier te presenteren, waardoor kijkers een beknopt overzicht krijgen van AI-gerelateerde onderwerpen. Dit format is een idee van Matthijs Akkenaar.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.