"De Magie van Artificial Intelligence”

Een unieke en leerzame samensmelting van AI-edutainment en magie.

Betreed een wereld waarin twee meesters van hun vakgebied op unieke wijze samenkomen: Hans Kazàn, de legendarische Nederlandse goochelaar en spreker die al decennia lang op het podium staat en Matthijs Akkenaar, de AI-flitsmeester die de geheimen van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT, onthult.

De Kracht van Twee Meesters 

  • Hans Kazàn presenteert een lezing vol verbluffende experimenten en biedt een kijkje achter de schermen van zijn fascinerende vak.
  • Aan zijn zijde staat Matthijs Akkenaar, directeur van SkillsTown Connect en spreker. Matthijs heeft als missie om de wereld van AI begrijpelijk te maken voor iedereen. Met zijn 60-seconden video's maakt hij de meest ingewikkelde AI-concepten begrijpelijk.

Dit is niet zomaar een programma. Het is een unieke ervaring. Boek nu "De Magie van AI" en bied jouw organisatie een onvergetelijk programma vol bruikbare kennis, magie en  inspiratie!

Waarom mag jouw organisatie dit programma niet missen?

  • Diepgaande voorbereiding: Hans, met zijn rijke ervaring in de wereld van internationaal entertainment, is er van overtuigd dat een goede voorbereiding het halve werk is. Hij stemt elk detail af op het evenement, zodat zijn wonderlijke experimenten resoneren met jouw publiek.
  • Edutainment als nooit tevoren: Samen creëren Hans Kazàn en Matthijs Akkenaar een educatief programma vol leermomenten, verpakt in een wervelwind van up-to-date kennis, pure inspiratie en adembenemend entertainment. Een combinatie die zowel het hoofd als het hart raakt!
  • Interactieve beleving: Hans en Matthijs vormen een bijzonder duo. Matthijs met zijn gave om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en Hans met zijn jarenlange ervaring als entertainer. Zij betrekken het publiek actief bij elke leerzame stap van hun fascinerende AI-reis.
  • Online academy toegang tot elearnings over AI met een certificaat van deelname

Meer informatie of een offerte?
Als je overweegt om Hans Kazan & de Ai Flitsmeester op jouw evenement te laten optreden, neem dan tijdig contact met ons op via:

E-mail     Whatsapp

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.