GRATIS AANBOD

Beste inwoner van de provincie Brabant,

hartelijk dank voor je interesse! Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing, persoonlijk advies en begeleiding. 

Wij ondersteunen deze missie! 

Deze gratis online leerlijn geeft je een goede basis in het gebruik van de Microsoft Office producten. Je doet de introductietraining van de bekendste en meest gebruikte Office producten.Een perfecte start voor effectief werken met Office. Denk daarbij aan Word, Excel, PowerPoint en Outlook Basis

Aanmelden voor gratis OFFICE Basis e-learnings
Stuur een mail naar connect@skillstown.com ovv Office
Je ontvangt een deelname-link zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Hartelijke groet,

Matthijs Akkenaar, directeur SkillsTown Connect & Ai Flitsmeester 

 

 

Zoek op YouTube naar Ai Flitsmeester en wordt ook gratis abonnee

De AI-flitsmeester is een persoon (een oud-leerkracht) die korte video's (een flits) maakt waarin termen en concepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) worden uitgelegd. Deze video's duren slechts 60 seconden en hebben tot doel kijkers snel en beknopt slimmer te maken op het gebied van AI.

Dit soort korte educatieve video's kan nuttig zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in AI en de basisprincipes ervan willen begrijpen, maar niet veel tijd hebben om langere video's of cursussen te volgen. Het format van 60 seconden is ontworpen om informatie op een snelle en toegankelijke manier te presenteren, waardoor kijkers een beknopt overzicht krijgen van AI-gerelateerde onderwerpen. Dit format is een idee van Matthijs Akkenaar.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.