ALV online

Met ALV online organiseer je jouw algemene leden vergadering, professioneel en veilig. Vergader efficiënt en modern onder begeleiding van onze experts. Onze opnamestudio biedt de nieuwste technieken voor het organiseren van een succesvolle algemene leden vergadering. 

Jouw leden centraal in de online ALV

Laat jouw leden zich meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen, met ons brede aanbod aan online trainingen. Waar, wanneer en hoe zij maar willen.

Met jarenlange kennis op het gebied van algemene ledenvergaderingen, bieden wij online ALV’s op een hoog niveau aan. Uit recente ervaringen blijkt dat online ALV’s een hoge opkomst hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Begeleiding

Onze kennis van techniek plus de professionele begeleiding van een ALV door onze experts zijn uitstekende voorwaarden voor jouw ALV online. Vóór, tijdens en ná de opname staat ons team van experts klaar om je volledig te begeleiden. In een besloten omgeving kun je de nodige stukken ontvangen en behandelen. Een ALV online is vooral nuttig en effectief.

Moderne technieken

Onze professionele opnamestudio biedt alle moderne technieken voor het opnemen van jouw ALV online. Denk aan polls, stemmen tijdens een ALV online of livechats waar je de interactie met jouw doelgroep volledig beleeft. Haal het beste uit jouw vereniging met onze innovatieve oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen. 

 

 Een ALV online volledig op maat

Maak volledig op maat een verzorgde ALV online in onze professionele studio.
Dit is inclusief instructie voor leden en bestuur, vragen van leden, antwoorden toegankelijk in een gepersonaliseerde verenigingsomgeving, een organisatorische moderator tijdens de vergadering en (technische) begeleiding. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

Een digitale oplossing voor besluitvorming

Een online ALV is nuttig, effectief en een digitale oplossing om besluitvorming te kunnen laten plaatsvinden.
Hierdoor kun je aan jouw statutaire verplichtingen voldoen en /of de voortgang van jouw vereniging bevorderen. Zie een online ALV niet als een mogelijkheid voor uitgebreide kennisdeling, een discussie of ontmoeting. Je kunt een online ALV beschouwen als een efficiënte en praktische oplossing voor besluitvorming. 

 

Online leden vergaderingen zijn effiënt, laagdrempelig en hebben over het algemeen een hoge opkomst!

Tips voor een geslaagde ALV online

Beperk het aantal bestuursleden tot het hoogstnoodzakelijke.

Vertel in het openingswoord het verloop en de context waarin de vergadering plaatsvindt

Behandel agendapunten die essentieel zijn en waarvan online behandeling mogelijk is.

Geef in de agenda aan welke punten ter besluitvorming worden voorgelegd (en welke bijvoorbeeld informatief zijn).

Informeer leden dat zij alleen op voorhand inhoudelijke vragen kunnen stellen. Informatie daarover leveren wij aan.

Zorg dat een inhoudelijke moderator vragen (in de live chat) beoordeelt en selecteert (en desgewenst beantwoordt).

Wij doen samen een ‘dry run’ om te oefenen voordat de ALV begint.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.