Opnamestudio: Eindhoven

Impact maken in Eindhoven

Door middel van onze studio in Eindhoven met de allernieuwste mogelijkheden, koppelingen met onze online academies, kennisplatforms en beroepsgerichte content maken we samen de connectie. Onze professionele studio in het zuiden is geschikt voor live streaming, webinar- en podcaststudio’s. In deze studio wordt alles van A tot Z verzorgd door een professioneel begeleidingsteam. Deze studio in Eindhoven biedt alle moderne technieken voor het verzorgen van producties. Denk hierbij aan: live uitzenden van een webinar of online ALV, interview, presentatie of een bijeenkomst inclusief het houden van polls, stemmen tijdens de vergadering, live beeldverbinding met gastsprekers en live chats. We zijn gevestigd in de Eindhoven Tower op de Bogert 31 op de 14e verdieping! Wil je meer weten? 

Boek onze studio in Eindhoven

Alles wordt van A tot Z volledig verzorgd door een professioneel begeleidingsteam

Escape room 21st century skills: exclusief voor HR(D)-medewerkers en/of directie

Exclusief voor Voor HR-medewerkers en/of directie

Minimaal vier tot maximaal twaalf deelnemers

Gratis (ter waarde van €750,-)

Ochtend- en middagprogramma beschikbaar

Programma escape room 21st century skills:

Laat je inspireren in onze escape room met als thema 21st century skills. Tijdens je bezoek aan onze escape room in Eindhoven ervaar je wat nodig is om mee te kunnen met de toekomst. Om te kunnen ontsnappen heb je 21st century skills nodig. Verder bestaat uit het programma uit twee extra workshops:

  • Workshop 21st century skills: hier leer welke skills belangrijk zijn om succesvol deel te kunnen nemen aan de toekomstige maatschappij 
  • Workshop lerende organisatie: hier leer je welke vaardigheden je nodig hebt om een lerende organisatie te worden en blijven

Meer informatie over onze escaperoom

 

 

Deze organisaties zijn al succesvol ontsnapt: 

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via:

  E-mail    of   Whatsapp

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.