NIEUW: lightboard/leerscherm in Eindhoven

NIEUW: lightboard/leerscherm in Eindhoven

Van harte welkom bij de opnamestudio’s van SkillsTown Connect. We hebben diverse locaties door heel Nederland. SkillsTown is dé online opleider van Nederland en heeft veel ervaring met online kennisoverdracht, zowel live als opname, zowel in een online academie als in multistream.

 

Mijn naam is Emma van den Boer. Ik ben de over-all coördinator en accountmanager van onze studio’s en help u graag verder.
U kunt mij bereiken via:
planning@skillstown.com
088 -14 100 00
06 - 18 54 46 23

Bekijk uitgebreide omschrijving
€1.750,- incl. BTW
Omschrijving

Een lightboard is een glazen paneel dat verlicht is vanuit de zijkanten, waardoor de presentator met fluorescerende markers op het glas kan schrijven terwijl hij of zij voor het bord staat. Dit creëert een uniek visueel effect waarbij de geschreven tekst op het glas oplicht en goed zichtbaar is voor de camera. Het wordt vaak gebruikt in educatieve video's of presentaties om complexe concepten of ideeën op een duidelijke en boeiende manier uit te leggen.

 

Meer informatie vind je op https://www.leerscherm.nl

Reviews

Interessante producten

Podcaststudio met impact Rotterdam-Spijkenisse

Wil je jouw podcast op een professionele manier opnemen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

€750,-

Influencer studio in Eindhoven centrum

Onze studio biedt influencers een professionele en flexibele omgeving met hoogwaardige apparatuur om boeiende content op te nemen, terwijl we ook...

€250,-

Green screenstudio met impact Meppel

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ons greenscreen in de studio en breng elke gewenste achtergrond tot leven voor je video's. Neem vandaag nog...

€1.750,-

Podcaststudio met impact Den Haag

Wil je jouw podcast op een professionele manier opnemen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

€750,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.