Foutloos rekenen op het werk

Foutloos rekenen op het werk

Breuken, percentages, verhoudingen of ingewikkelde statistieken? Na het volgen van de blended opleiding 'Foutloos rekenen op het werk' kun je met meer zelfvertrouwen en nauwkeurigheid omgaan met cijfers en rekenkundige vraagstukken.

Niveau: MBO
Duur: 1 maand

Bekijk uitgebreide omschrijving
€998,25 incl. BTW
Omschrijving

Of je nu werkt in de horeca, de detailhandel, de zorg of zakelijke dienstverlening, rekenvaardigheden zijn essentieel om je werk goed te kunnen uitvoeren. Deze praktische opleiding biedt je de nodige kennis en vaardigheden om deze rekenwerkzaamheden snel en accuraat uit te voeren.

In een uitgebreide e-learning ga je aan de slag met de basis van rekenen, de ideale manier om je rekenvaardigheden op te frissen. Daarna doe je een online toets om de opgedane kennis te testen. De opleiding sluit af met een online feedback-meeting waarin een ervaren docent je rekenvaardigheden toetst.

Doelgroep: De opleiding is bedoeld voor iedere professional of zelfstandig ondernemer die zijn of haar rekenvaardigheden op een hoger niveau wil brengen.

Reviews

Interessante producten

Foutloos Nederlands schrijven in 4 weken

Gebruik ik een d of een t bij dit werkwoord, schrijf ik deze woorden los of aan elkaar, is het ei of ij? Foutloos...

€998,25

Solliciteren kun je leren

Solliciteer goed voorbereid en vol vertrouwen naar je droombaan!Wil jij je sollicitatievaardigheden verbeteren en meer succes behalen bij het vinden...

€998,25

AI zoals ChatGPT

Wil je bijblijven in de AI-revolutie? De blended opleiding ‘AI zoals ChatGPT toepassen in je werk’ biedt een unieke kans om te leren hoe...

€998,25

Word een office duizendpoot

Wil jij je office skills verbeteren?De kantooromgeving is tegenwoordig steeds digitaler en dat vergt steeds meer computervaardigheden van office...

€998,25

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.