Starten met boekhouden en Excel

Starten met boekhouden en Excel

Wil je inzicht in de belangrijkste boekhoudkundige principes en journaalposten? En wil je de basis van Excel onder de knie krijgen om in te zetten als financieel hulpmiddel? Met de praktische vaardigheden die je tijdens deze opleiding opdoet, vergroot je je carrièremogelijkheden en kun je direct aan de slag in een boekhoudkundige functie.

Niveau: MBO-niveau
Duur: 5 weken

Bekijk uitgebreide omschrijving
€998,25 incl. BTW
Omschrijving

Naast basiskennis van boekhouden leer je eindelijk eens goed hoe formules en functies in Excel precies werken. Ook maak je kennis met de belangrijkste technieken om direct slimmer te werken met Excel. 

Doelgroep: De opleiding is bedoeld voor iedere professional of zelfstandig ondernemer die zijn of haar boekhoudkundige kennis of Excel-vaardigheden op een hoger niveau wil brengen.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als bij de afsluitende virtual classroom.

Duur: De opleiding duurt 5 weken en bedraagt een studiebelasting van ongeveer 3 uur per week. We adviseren je elke week één online module te volgen. Wanneer je deze hebt afgerond, ga je verder met de volgende module. Zo behoud jij focus op dat ene onderwerp, veel beter voor jouw leerrendement. Gedurende de hele opleiding kun je voor vragen terecht bij een docent.

Afsluitende virtual classroom Je sluit de opleiding af met deelname aan een live online virtual classroom, waarin je extra opdrachten krijgt van de docent en je resterende vragen kunt voorleggen. Na toetsing van je kennis en vaardigheden ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en afronding.

Reviews

Interessante producten

Communiceren in de zorg

Wil je betere cliëntgesprekken voeren en aan de slag met de methodiek van motivational interviewing, evidence based practice en klinisch...

€998,25

iMBE-start management & leiderschap (NL)

De iMBE-start is de ideale kennismaking met de wereld van management, leiderschap en business. Deze opleiding combineert persoonlijke ontwikkeling...

€998,25

Talent managen met amplitie

Hoe kun je de talenten en het welzijn van medewerkers vergroten en hun functioneren verbeteren? Met amplitie! Dit begrip uit de positieve psychologie...

€998,25

Word een online learning expert

De stormachtige groei van online leren zet de wereld van Learning & Development compleet op zijn kop. Wat heb je nodig voor de succesvolle...

€998,25

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.