AI Academy

AI Academy

Doe ook mee! (geheel online) en maak gebruik van de korting
Wil je bijblijven in de AI-revolutie? Doe dan mee aan de online AI Academy. Je krijg één jaar onbeperkte toegang tot onze zorgvuldig samengestelde online AI-trainingen. Een echte aanrader!
Bekijk uitgebreide omschrijving
€495,- incl. BTW
Omschrijving

Skills op het gebied van AI zijn onmisbaar

De vraag is niet óf artificial intelligence (AI) het werk gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de organisatie waar je werkt.

Als je nu niet meegaat met de AI-ontwikkelingen, loop je het risico om achterop te raken ten opzichte van concurrenten die dat wel doen. Voorkom dus dat je de ‘AI-boot’ mist!

Periode: één jaar onbeperkt toegang

Leervormen: Online, e-learnings, online colleges, podcasts

Programma groeit per dag! Check hier het actuele overzicht  https://www.skillstown.nl/ai

De AI Academy is de perfecte opleiding om jou en jouw organisatie voor te bereiden op de toekomst van AI

 

 

Bereid jezelf én je organisatie op tijd voor

Het is nú tijd om jezelf en je collega’s de tools te bieden om toekomstbestendig te worden. Je concurrenten zullen niet stil blijven zitten, dus zorg ervoor dat jij niet achterop raakt. Als dé online opleider voor professionals willen we je daar graag bij helpen. Daarom organiseren we de online AI Academy.

Hiermee word je klaargestoomd voor het inzetten van AI-skills. Leer hoe je het maximale uit de ongekende mogelijkheden van AI haalt en ontdek hoe je deze technologieën kunt gebruiken om jouw organisatie te laten groeien.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de AI Academy. Je hebt in die periode onbeperkt toegang tot een zorgvuldig samengesteld pakket van online AI-trainingen én kunt deelnemen aan de speciale live sessies van experts.

 

Reviews

Interessante producten

Spreken voor groepen

Wil je geen stress meer ervaren als je een presentatie moet geven of een speech moet houden voor een groep? Wil je leren hoe je een levendig...

€998,25

iMBA-start: management & leadership (EN)

The iMBA-start is ideal to get acquainted with the world of management, leadership business and. This course combines personal development with...

€998,25

Foutloos rekenen op het werk

Breuken, percentages, verhoudingen of ingewikkelde statistieken? Na het volgen van de blended opleiding 'Foutloos rekenen op het werk' kun je met...

€998,25

Solliciteren kun je leren

Solliciteer goed voorbereid en vol vertrouwen naar je droombaan!Wil jij je sollicitatievaardigheden verbeteren en meer succes behalen bij het vinden...

€998,25

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.